whu's th3r3???

There was an error in this gadget

Friday, June 10, 2011

aduyai!!


hai lah
dtg dah tyme ble aku xtau nak wat keputusan
pening tawu'!!!!
stress aku dok pike
org2 beside aku sume dok suh aku tinggalkan je
tp ckp sng bai
cbe buat tgk
sng xsng!!
susa gle woiiii!!!
aku cam da tegolek2 da pike ni
owhhhh
helpppppppppp!!!! www.tips-fb.com

Tuesday, June 7, 2011

SAYA AWK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

salam
hye

long tyme xmnaip2
keje la katekan tp cte psl tu kebelakangkan dlu
selama ni xpnah aku tepikir akan rase camni
sakit nyer hati aku ble aku tgk DYE tetibe kwn ngan kwn skola lame aku yg xsme skola ngan DYE
knape ha??
urmm!
siap ber SAYA AWAK lagi!
ntah la.
fullstop. www.tips-fb.com

Monday, May 30, 2011

tunggu

salam
hye...

arini sy ingin mengingatkan kepada sesiapa yang sy pesan untuk terus menanti seperti sy,
sila lupakan pesanan sy itu


sekian terima kasih.. www.tips-fb.com

Tuesday, May 24, 2011

LOVE or HATE?



salam...
hye..

kisah ari ni
:)
sayang atau benci??
okay, dalam life aku ni xbanyak pon org yang aku sayang
xramai jugak yang aku benci
xbanyak maksud aku, aku still bleh igt each of them la
ok.
we start with 8+years ago k sbb yg before2 tu aku xingat

1) I HATE U MA**R*A*
sebab awk suruh kte jadi org tengah yang akhirnyer buatkan kte sendiri been trap by my own action
sebab awk la menyebabkan kte tunggu die mcm org bodoh dlm keadaan xde spe tau!!
sebab awk la idup kte tonggang tebalik mcm ni awk tau x!!!
tapi
I LOVE U MA**R*A*
sebab awk kte tau ape rsenyer syg org
sebab awk kte blaja simpan perasaan
sebab awk lah my BFF dear
even kte mara or gado, u knuw, i just don't want to c u sad
u should knuw dat....


2) I HATE U WA**
sebab kau lah aku hilang kawan plg aku syg tyme kte form2
sebab ko buat aku sedih ble ko kapel ngan die dan die putus kwn ngan aku
sebab ko bg no phone aku kat die tyme kte amik lesen same2 n life aku tonggang langgang sekarang tp aku xtau ko kat mane
tapi
I LOVE U WA**
sebab kau aku blaja jadi kuat tok face bende yang menyakitkan
sebab kau aku blaja asingkan antara kisah cinta dan sahabat, aku xkan putus kwn ngan kawan terbaik aku hanya sbb seorg lelaki
sebab ko bg no phone aku pade die sampai aku dapat die selepas aku tunggu dia for 6years

3) I HATE U I*A
sebab kau slalu lebih baik pade aku dalam hal lelaki n frens
sebab kau selalu ade org beside ko tok support ko@ bf
sebab kau pernah tinggalkan aku sbb sorg lelaki yang akhirnya tinggalkan kau
tapi
I LOVE U I*A
sebab kau ajar aku byk tentang khidupan
sebab kau selalu ade kalo aku perlukan penghibur
sebab kau lah kwn aku since kte dajah satu lg
dan aku xkan lupekan kau walaupun kdg2 ko menghilang

4)I HATE U k*A*R** A***R @ KA @ MR.WHU
sebab awk buat owg slalu menangis since kte dajah 6 lg, mmg awk xtau tp dats wat happen
sebab awk buat owg keras ati since kte form 2
coz u always have sumthing that keepz me loving u
I HATE U FOR MAKING ME LOVE YOU.

ok!
then sape lg aku syg?? i mean hidupan alam la eyyyy
heheh bg list jela sng!
1) ofcoz la parent n siblings kan, normal2








2) owh my bff, ieja!!!:)





3) kekawan mollusca tercinta!



4) kkwn jkas ukm, heheh especially G6 la eyy!!!:)



5) kkwn yg ade around me
huhu
LUV U ALL!!!
muahhhhhhhhhhhhhhh!!

:)) www.tips-fb.com

Monday, May 23, 2011

SHOULD I?

salam..
hye..

asik bce blog org jer
entry dorg most happy, happy and happy
mule la berangan
not actually berangn, just hoping to be in their shoes
so great...
dala cuti, xtau nak buat ape kat umah
handphone sunyi je
bill maxis xgerak2
kredit celcom xabes2
nmpk cam bes, yerla duit pon xjalan la kan??
tp sumpah xbest!!
not happy at all!
apekan lg usha2 plak fb 'org tu'
nmpk happy jer
huhu
sakit2!




SAKIT HATI!
ble la aku nak sedar an???
xabes ngan ape org kate, mimpi disiang hari
lebih kurang la... urmmmm
nasib badan
xpenahnyer nak baek nasebnyer
knape ey???
6taun tunggu?
xbaek jugak
2taun dapat?
sangat baik tp 2 taun je?
masih menunggu?
MASIH.




xkan aku nak kne tunggu sampai mcmni???


aduyai la aqilah madihah
STOP!
tp nnt sendiri tanyer blek, SHOULD I?? www.tips-fb.com

Tuesday, May 17, 2011

AGAIN & AGAIN???

hye there,
ok!
im sad...
dis few days kate kat diri sendiri I CAN DO IT!
tp ble arini aku bkk FB and aku sedar yang die bleh move on but not me
feel like SH*T!
its happen again and again!
penat kan?
SANGAT!
i wish i can back to da old tyme and make it right.............
no more dis story
no more dis sadness
no more!
but it just a dream ha dear??
:(
wishing u r here darling!
daaaa...

missing. www.tips-fb.com

Sunday, May 8, 2011

but WHY dear??

huhu
dikampung plak ni
but just for one nite act
smalam kan still kat tengganu, malam smlm smp umah atuk
ptg kang blek lak
gagaga
xpela
wateva
but then i got one sad story last nite
ape ctenyer??
u better dont ask
xpayah tau lg bgus



hurmmmm
bye2. www.tips-fb.com

Wednesday, May 4, 2011

bebel... bebel.... bebel...






halamak....
hari yg sgt panjang
sorry to my bee, ble i letih+tension i mmg suke bebel
u kan tau
:(
u pon majuk je keje nyer, tu keje i tau!
ishhhhh
suke amik keje i tau!
ape2 pon, mr.whu...



jgn la mara i
senyum skit, ala comey2
:)
miss u!!
daa~~~


muahhhh!!!
XOXOOXOX www.tips-fb.com

Monday, May 2, 2011

fieldwork??? apekah???!!

perghhh
terbaek keletihan ni
kre dehydrated la aku dok tepacak tetenga stadium td bwat fieldwork
wuuuu
penat bangat ini!
rase cam nak nanges je ktorg reramai td..
dala panas gle, air minum msg2 plak abes
wuuuu rase nak tepon mummy daddy nak jerit nanges2!!
eyhh, over boley??
hahahha
tp td sgt enjoy la.
sempat menyanyi2 sambil menari2 bersama2 gtu
siap ade yg wat video clip xleh bla!!
hahaha
yang buat sepatutnya TERASA yer!!
HAHAHAHA
petang td most of the things needed da ade la
tp still ade lg la xlengkap... but then okay la
:)
pato ptg td, pas da smyg asar sume, ktorg start la blek...
ade sorg abg ni dtg, die tanyer
"buat levelling ey?"
aku terdekat, aku jawab la.. " x la, tacheo n traverse"
patu die ckp " oooo, taun bpe ni?"
patu aku pon ckp la, "taun satu, taun bpe?" aku tanyer la blek, bebasa basi
hehe
"3" patu xlame die sambung lg " ala, rilex je, senang je ni.. dlu ktorg amik point grup len sbb banyak salah" aku n kkwn gelak je la an
huhu patu die ckp GUDLUCK :)
ktorg pon senyum n die pon bla la
wah!!
GREAT! ini lah senior yang aku tunggu
supportive, xde la asik dok cari ape ktorg buat sala pato buat ktorg down je
petang td ktorg buat dengan mood yang sgt ok!!
:D
smlm ending ktorg sgt BAD!
:(
tp xpe, life must go on!!
slamat dapat grup yang sgt BEST!!!
terbaek ok!!
hahaha
syg bangat sama kamu ya!!
:P

k2.
LOVE YAR!!
MUAHHHH!!!
XOXOOXOX

p/s: gamba xsempat upload, later k dear!!
:)
hehe www.tips-fb.com

Monday, April 25, 2011

wat LOVE to me???







wah...
nice topic ha??
but it such a BIG THING
no one can even give the real answer for this...
wat is LOVE??
haaa...
okay jawapan bese denga
love is SUBJECTIVE
btol x??
ok then, so arini kte cte wat is LOVE to me...
LOVE ni lebih kepada sumting yang kte rase tp xnmpk...
sumthing like AIR... udara
kte dapat rase udara, ble angin bertiup and even can smell da air tp tu lah
xnampak kan???
tp yang xnmpk ni la yang menyegarkan kte setiap hari
same la mcm LOVE yang dikenali juga sbg CINTA
hehehe
SWEET X I???
SWEETKAN SWEETKAN... hahahah

what else??
ha...
penah tgk org menanti cinta yang sangat lama??
penah kan??
penah x rase diorg bodoh sbb tunggu ape yang xpasti??
penah kan?
tp disebabkan aku pernah menjadi salah seorg yang menunggu
aku tau ape rasenyer
and da best feeling i ever felt is when he is mine!!
hahhahaha
jgn xtau, BEST GLE!!!!
bkn pendek2 masa aku tunggu
6 taun tau x!!
secret la tapi
hahahha








ha...
in the simplest word la what is love haaa
1) Love is an emotion of strong affection and personal attachment.[1] In philosophical context, love is a virtue representing all of human kindness,compassion, and affection. Love is central to many religions, as in the Christian phrase, "God is love" or Agape in the Canonical gospels.[2] Love may also be described as actions towards others (or oneself) based on compassion.[3] Or as actions towards others based on affection.[3]
NI WIKIPEDIA TULIS

2) tp kate aku, love is simple yet unconditional
pendek dan bermakna
hahahhahah

ok2 da mrepek da ni
got to go
KAROK TYME
bye bebeh
:)

LOVE YAR
MUAHHHXXXX
XOXOXOOXOXOXO
www.tips-fb.com

Friday, April 22, 2011

yesterday, today and tomorrow. NEVER GONNA BE DA SAME

huhu

just done STALKING on da guyS

hahaha

all da guy i have history with

hurmmmm

everybody are moving on

very well

and me???
still at this level
hahahha
one of them, that i remember for nuw
have a girlfriend
yar
such a sweet one
with a sweet photo, sweet smile together and all da things coupleZ wish to have
and so do i u knuw..
hahah
yar i hve a sweet boyfriend also... hurm
but he knuw wat i argue on nuw
RITE SYG????
wish he's reading dis
hahahah
ble plak aku pgl die syg ntah memandai aku je
btw
they look happy
who is HE???
hahaha no need to knuw
it just i hve a story with him before
not my exbf, i have no one(ex) act
just all of them are nuw different
much2 different
growth to be such a romantic guy, sweet guy, nice guy but
there are also turn to bad and naughty2 guy now
hehehe
human ha??
keep changing
yesterday, today and tomorrow
neva gonna be da same....
why suddently i tell all this??
hahaha pelik!
n why i keep writing in English??
hahahaha
thats wat happen when i have sumting to argue on
so better jangan cari gado ngan aku
mmg aku speaking habes haaaaa
hahahah
xcayer sila tanyer bf saya!!!
:P
gagaga

k then
chow
LOVE YAR
MUAHHHHXXXX
XOXOXOXO

www.tips-fb.com

Tuesday, April 12, 2011

eXam Kah??

kte start ngan keBAPAK COMELAN baby ni
hahahaha
CUTE!!!!

eyh, ampun2
mule dgn salam yer... salam sume
:)
wah3
entry agak plik as aku pun taip kat lappy org
hahahha
ni la konon2 nak dtg library xnak bwk lappy tercinta konon2 xon9 la
skali, aku rembat gak lappy2 sahabat2 ku ni
hahhaha
malas gle nak study ni asal ha??





ey...
mmg bkn salu mcm tu je ke??
pnah la plak aku rajin
amboi, jujur gtu ha??

luse nak exam, smp ari ni aku still xtau ape yg aku blaja subjek ni slame 1 sem
hahaha
mmg parah ni
adush!!
ni semua penangan ENGINEERING GRAPHICS yang ntah pape ni
lecturer dok tuka2
mane la nak paham
yg first tu, indonasian
patu arabian
mak aihhhh
xke gile aku nak mengforeigner kan diri ni??
igt kan xgi fly memane xde la gni
tp tu la
kalo mmg speaking english bese i relax tp halamk, sedikit confius bahasa yer disini
ahahahha
JAHAT!!!!


patu cane ni???
bebel2 study x jugak
hahahahha
ni la, da lecturer bgtau format sume objective, 3jam lak tu exam
duk lepak je
maleh beno jadinyer
hahaha








mesti mak aku gelak je kalo aku bg tau kemalasan yang melanda
:)))))
tu yang aku syg sgt ngan mak ni
RILEXXXX JER
kkdg aku glabah2 nak exam ke, result jatuh ke
die duk lepak2 je
hahahha
tang tu xbleh bla tu
:P
muaahahahahah
cam windu mak abah dan keluarga serta home sweet home je ni
ckp xbleh bla, sdgkan sabtu aritu bru blek UKM pd umah pon
ckp cam da staun xblek an???
eyhhhh
adui2
STUDY!!!!!!!
:)
caiyok!!!

LOVE YAR
MUAHHXXXXX



XOXOXOXOXO
www.tips-fb.com