whu's th3r3???

There was an error in this gadget

Tuesday, April 12, 2011

eXam Kah??

kte start ngan keBAPAK COMELAN baby ni
hahahaha
CUTE!!!!

eyh, ampun2
mule dgn salam yer... salam sume
:)
wah3
entry agak plik as aku pun taip kat lappy org
hahahha
ni la konon2 nak dtg library xnak bwk lappy tercinta konon2 xon9 la
skali, aku rembat gak lappy2 sahabat2 ku ni
hahhaha
malas gle nak study ni asal ha??





ey...
mmg bkn salu mcm tu je ke??
pnah la plak aku rajin
amboi, jujur gtu ha??

luse nak exam, smp ari ni aku still xtau ape yg aku blaja subjek ni slame 1 sem
hahaha
mmg parah ni
adush!!
ni semua penangan ENGINEERING GRAPHICS yang ntah pape ni
lecturer dok tuka2
mane la nak paham
yg first tu, indonasian
patu arabian
mak aihhhh
xke gile aku nak mengforeigner kan diri ni??
igt kan xgi fly memane xde la gni
tp tu la
kalo mmg speaking english bese i relax tp halamk, sedikit confius bahasa yer disini
ahahahha
JAHAT!!!!


patu cane ni???
bebel2 study x jugak
hahahahha
ni la, da lecturer bgtau format sume objective, 3jam lak tu exam
duk lepak je
maleh beno jadinyer
hahaha








mesti mak aku gelak je kalo aku bg tau kemalasan yang melanda
:)))))
tu yang aku syg sgt ngan mak ni
RILEXXXX JER
kkdg aku glabah2 nak exam ke, result jatuh ke
die duk lepak2 je
hahahha
tang tu xbleh bla tu
:P
muaahahahahah
cam windu mak abah dan keluarga serta home sweet home je ni
ckp xbleh bla, sdgkan sabtu aritu bru blek UKM pd umah pon
ckp cam da staun xblek an???
eyhhhh
adui2
STUDY!!!!!!!
:)
caiyok!!!

LOVE YAR
MUAHHXXXXX



XOXOXOXOXO
www.tips-fb.com