whu's th3r3???

There was an error in this gadget

Monday, March 7, 2011

wHen??











hye there...

pernah x org tanyer,
KALAU ANDA DIBERI PILIHAN REVERSE MASA, BILAKAH YANG MENJADI PILIHAN ANDA DAN KENAPA???
yar, i keep thinking bout dis question today...
hurmmm
kalau aku diberi pilihan, aku akan pergi ke dua masa tersebut
1) 8tahun lalu
2) 2tahun lalu

KENAPA??
OK, 1 BY ONE...
kenapA aku nak blek ke lapan tahun dulu yang juga jatuh pada tahun 2003
at that tyme i was in standard 6
and everything happen nuw are the impact of wat i felt in 2003
haha..
in detail, rasenyer ade bebrapa org around aku je yang tau
tp kalo aku dpt blek ke tahun ini,mungkin aku xsegarang sekarang, xserumit sekarang
xsekeras kepala camni, dan maybe im a different person....
hurm....
dlu, xde org penah ckp aku garang, tp skung most yg jumpe kate garang
dlu, xde org ckp aku susah nak senyum, tp skung org ckp muke aku blagak sbb susa senyum
dlu, org ckp aku baik, sekarang org cakap aku LAGI baik
hahahhaa
TIBA JAH!!!
tp ape aku akan buat kalo blek ke masa tu??
Aku akan tolak permintaan seorg sahabat yg akhirnya menyebabkan aku terjerat
cewahhh ayat xbleh blah
tejerat ngan diri sendiri ok!!
:)
slamat mak n abah xckp ape
haha nmpk sgt I tetap anak manja dorg
well, anak bongsu la katekan.. aishhh malu I!!!


inilah sekolah ku tercinta:)
miss that tyme....

ni lencana skolah aku dlu
xubah2
:P

ok, for the second one..
asal aku nak blek ke 2 tahun lalu??
mudah! aku just nak back to my perfect tyme
at that tyme, everything was fine
tyme tu cuti after SPM
xde semak2 otak



ade loved one n xde nak gado2.. haha da best la
cam perfect la tyme tu





smue org yg diperlukan ade kat around aku
smue benda nak mostly dapat, xkre la pada spe or duet sndiri
ape yg diplan smue jd.. hurmmm
bestkan?? bru bace.. blum rasekan
mmg best..
and 1 thing yg akan aku lakukan kalo aku blek ke zaman itu
aku akan betulkan ape yg salah, akan aku terangkan segalanya...
aishhhh
sediy2
hahahahahah

well, yg da lepas tetap lepas
kte buat la ape pon, kte xkan mampu blek ke sne..
kan??
ape kte kne buat skung just pray and move on
let BY GONE be BY GONE..



think bout future
strive for future, forget bout the past
:)
<3>
www.tips-fb.com