whu's th3r3???

There was an error in this gadget

Friday, March 4, 2011



hye...
i got one news, i dunt knuw it is a good news or wat
tp xpela
tyme to move on MAYBE
:)
xpe2
kekawan ramai still ade kat sbelah kan??
:)
wah3
ni yang datang rindu keMOLLUSCA an ni
wuuuuuuu
lame gak an xjumpe teman2 mollusca kan kawan2??
windu bangat ini
lame xlepak, party, open room n sume2 la
huhu
xkan lupe korang nyer la smp bebile






:)

btw kat sni pon ade dak2 JKAS tercinta kan??
hehehe
ble lg la nak gi kua reramai ni??
da xde halangan da kot.. hahaha





slaen drpd final exam gle dekat da ha
preparation hape pon xbuat lg nih.. adush3..

tau x??
arini xde air kat kolej. lg sakit hati ble air simpanan ku dicurik!
mmg nak kne bakar org yg pakai air aku tu, satu baldi lak tu!!
kering kontang air aku

bako die camni!!
buat baja nak tanam cili
muahahahah

yang lg xtahan, siap tebalek kan baldi aku lg
buat2 cam barang sendiri nampk!!
mmg angin la an!
dala lapo ni
hahaha laen lak an??

ow yes, lupe...
esok pagi ade presentation... slamat da siap sume
haha buat last minute gle letih ni haaaa
tp Alhamdulillah la everything are done...
:) huhu cepat2 abis present trus cabut blek Gombak
HOME SWEET HOME!!!

ha, last entry xsempat nak upload gamba2 trofi teater kan???
ok2
check it out!!!



muke xbleh blah tunggu result teater kua gegegegegeg
:)







tengok la ni, sume muke bongga2 semua
hahaha
siap pelakon lelaki terbaek ok!!!
:P


daaa!!
muahhhhxxxxxxxxx
XOXOXOXOOXOXOX

www.tips-fb.com

Wednesday, March 2, 2011

whatz happen????



Okay!!!
after a long tyme stop writing so we start over
hahaha
ingat x pasal teater??
muahahahahha
kolej aku dapat NO2 OK!!!!
xpecaye je, dala baru2 an..
tp Alhamdulillah la, at least berbaloi usaha kitorang kan
:)
memula xexpect pon dapat no sbb rase kolej laen punyer pon sangat bagus,
tp thankx god dapat jugak merasa dapat hadiah kan
:)
dala sem ni bru join teater patu dapat plak mcm ni
semangat la skit kan
:)



pasni nak start tok petandingan laen plak
hope ade luck la
teater English lak tu
huhu
besh2!!!
WISH ALL DA BEST!!

huhu
minggu ni minggu tersibuk dalam sejarah ok!!
presentation tok sabtu ni xsesiap lg
idea pon da cam lari kemana da ha
wuuuuuuuuu
poneng2
tp kemarin smpat lg kua jejalan bersama si JKAS2 ni ha
pantang relax skit, confirm plan kua..
tp ok la, sempat la release tension b4 start wat report and presentation ni kan
:)
ni yang aku syg kat dak2 JKAS ni












:P
adushhhhh
jgn puji lebih2 diorg ni
kembang2 sume bahagian da tu
huhu...

k lah, should start doing my PROFESSIONALISM work.



before kak mamah kte marah, better I start my step tok presentation ni
hahahahahah

orite!!
LOVE u olzz
MUAHXXXXXXX
XOXOXOXOOX
:D


www.tips-fb.com

Sunday, February 27, 2011

LETIY BANGAT INI HARIIIIII!!!






monday comes again, hate monday!
kelas penuh xagak2!
haishhh.... dari pagi bawak ke petang..
malam ni ade penutup PEKAN TEATER pulak... huhu
hope da best tp xde la beharap akan menang pun.. nme pun bru2 blajarkan






:)
esemen belambak2, presentation bederet2...
warghhhhh!!
nyampah3!!
dlm byk2 keje sempat lg tu update, hahahahah
:D
kang kul 4 klas lg, ni xsiap ape lg ni
huhu
yela, bkn kelas fakulti so buat2 derkk je..
ponteng la ape la, aishhh kantoi pule
:D
ok arini xbecadang ey nak ponteng...
jadi budak baik, eyhh, i mmg kanak2 innocent yang xnakal ok!

ape mau storey?? owh yes!!
bencinyer aku org suke gne barang aku, tido atas katil aku tyme aku xde
patu wat muke xbesalah, aishhh s**t je rase
aku dok kemas2 katil ko sedap2 tido an??
motif?
1) malas kemas katil sendiri yang cam aram sepahnyer
2 mmg katil aku kemas n wangi n empuk n terbaek la sng cte!!
3) nak kekalkan kekemasan katil sendiri yg xde kemas mane tu pon
4) mmg perangai cam hampeh!!!

wah2, suda mara ini!
sbb da byk kali jadi an so cam panas je kan3???




apekah kesudahannye??
aku sentiasa tinggal katil aku besepah so dat xde la mne2 makhluk slaen anak kesaygn aku yg dok landing atas tilam empuk wangi ku ini!





hahahah(gelak evil)

aishhh bleh darah tinggi camni asik mara je ni..
huhu well mmg suda diketahui ramai kegarangan ku ini yer tuan2 dan puan2
:P
eeyh
da lambat!!! ayuh besiap kekelas rakan2(buat2 excited)
hahahahahahhaa

so jgn la kamu menjadi hamba2 tuhan yang xmalu dengan menggunakan barg2 org tanpa kerelaan mereka okeh??
hehehe
ok!!
daaa~~
muahxxxxx!!!
XOXOXOOXOX




www.tips-fb.com