whu's th3r3???

There was an error in this gadget

Wednesday, May 4, 2011

bebel... bebel.... bebel...






halamak....
hari yg sgt panjang
sorry to my bee, ble i letih+tension i mmg suke bebel
u kan tau
:(
u pon majuk je keje nyer, tu keje i tau!
ishhhhh
suke amik keje i tau!
ape2 pon, mr.whu...



jgn la mara i
senyum skit, ala comey2
:)
miss u!!
daa~~~


muahhhh!!!
XOXOOXOX www.tips-fb.com

Monday, May 2, 2011

fieldwork??? apekah???!!

perghhh
terbaek keletihan ni
kre dehydrated la aku dok tepacak tetenga stadium td bwat fieldwork
wuuuu
penat bangat ini!
rase cam nak nanges je ktorg reramai td..
dala panas gle, air minum msg2 plak abes
wuuuu rase nak tepon mummy daddy nak jerit nanges2!!
eyhh, over boley??
hahahha
tp td sgt enjoy la.
sempat menyanyi2 sambil menari2 bersama2 gtu
siap ade yg wat video clip xleh bla!!
hahaha
yang buat sepatutnya TERASA yer!!
HAHAHAHA
petang td most of the things needed da ade la
tp still ade lg la xlengkap... but then okay la
:)
pato ptg td, pas da smyg asar sume, ktorg start la blek...
ade sorg abg ni dtg, die tanyer
"buat levelling ey?"
aku terdekat, aku jawab la.. " x la, tacheo n traverse"
patu die ckp " oooo, taun bpe ni?"
patu aku pon ckp la, "taun satu, taun bpe?" aku tanyer la blek, bebasa basi
hehe
"3" patu xlame die sambung lg " ala, rilex je, senang je ni.. dlu ktorg amik point grup len sbb banyak salah" aku n kkwn gelak je la an
huhu patu die ckp GUDLUCK :)
ktorg pon senyum n die pon bla la
wah!!
GREAT! ini lah senior yang aku tunggu
supportive, xde la asik dok cari ape ktorg buat sala pato buat ktorg down je
petang td ktorg buat dengan mood yang sgt ok!!
:D
smlm ending ktorg sgt BAD!
:(
tp xpe, life must go on!!
slamat dapat grup yang sgt BEST!!!
terbaek ok!!
hahaha
syg bangat sama kamu ya!!
:P

k2.
LOVE YAR!!
MUAHHHH!!!
XOXOOXOX

p/s: gamba xsempat upload, later k dear!!
:)
hehe www.tips-fb.com