whu's th3r3???

There was an error in this gadget

Tuesday, May 24, 2011

LOVE or HATE?



salam...
hye..

kisah ari ni
:)
sayang atau benci??
okay, dalam life aku ni xbanyak pon org yang aku sayang
xramai jugak yang aku benci
xbanyak maksud aku, aku still bleh igt each of them la
ok.
we start with 8+years ago k sbb yg before2 tu aku xingat

1) I HATE U MA**R*A*
sebab awk suruh kte jadi org tengah yang akhirnyer buatkan kte sendiri been trap by my own action
sebab awk la menyebabkan kte tunggu die mcm org bodoh dlm keadaan xde spe tau!!
sebab awk la idup kte tonggang tebalik mcm ni awk tau x!!!
tapi
I LOVE U MA**R*A*
sebab awk kte tau ape rsenyer syg org
sebab awk kte blaja simpan perasaan
sebab awk lah my BFF dear
even kte mara or gado, u knuw, i just don't want to c u sad
u should knuw dat....


2) I HATE U WA**
sebab kau lah aku hilang kawan plg aku syg tyme kte form2
sebab ko buat aku sedih ble ko kapel ngan die dan die putus kwn ngan aku
sebab ko bg no phone aku kat die tyme kte amik lesen same2 n life aku tonggang langgang sekarang tp aku xtau ko kat mane
tapi
I LOVE U WA**
sebab kau aku blaja jadi kuat tok face bende yang menyakitkan
sebab kau aku blaja asingkan antara kisah cinta dan sahabat, aku xkan putus kwn ngan kawan terbaik aku hanya sbb seorg lelaki
sebab ko bg no phone aku pade die sampai aku dapat die selepas aku tunggu dia for 6years

3) I HATE U I*A
sebab kau slalu lebih baik pade aku dalam hal lelaki n frens
sebab kau selalu ade org beside ko tok support ko@ bf
sebab kau pernah tinggalkan aku sbb sorg lelaki yang akhirnya tinggalkan kau
tapi
I LOVE U I*A
sebab kau ajar aku byk tentang khidupan
sebab kau selalu ade kalo aku perlukan penghibur
sebab kau lah kwn aku since kte dajah satu lg
dan aku xkan lupekan kau walaupun kdg2 ko menghilang

4)I HATE U k*A*R** A***R @ KA @ MR.WHU
sebab awk buat owg slalu menangis since kte dajah 6 lg, mmg awk xtau tp dats wat happen
sebab awk buat owg keras ati since kte form 2
coz u always have sumthing that keepz me loving u
I HATE U FOR MAKING ME LOVE YOU.

ok!
then sape lg aku syg?? i mean hidupan alam la eyyyy
heheh bg list jela sng!
1) ofcoz la parent n siblings kan, normal2








2) owh my bff, ieja!!!:)





3) kekawan mollusca tercinta!



4) kkwn jkas ukm, heheh especially G6 la eyy!!!:)



5) kkwn yg ade around me
huhu
LUV U ALL!!!
muahhhhhhhhhhhhhhh!!

:)) www.tips-fb.com

Monday, May 23, 2011

SHOULD I?

salam..
hye..

asik bce blog org jer
entry dorg most happy, happy and happy
mule la berangan
not actually berangn, just hoping to be in their shoes
so great...
dala cuti, xtau nak buat ape kat umah
handphone sunyi je
bill maxis xgerak2
kredit celcom xabes2
nmpk cam bes, yerla duit pon xjalan la kan??
tp sumpah xbest!!
not happy at all!
apekan lg usha2 plak fb 'org tu'
nmpk happy jer
huhu
sakit2!




SAKIT HATI!
ble la aku nak sedar an???
xabes ngan ape org kate, mimpi disiang hari
lebih kurang la... urmmmm
nasib badan
xpenahnyer nak baek nasebnyer
knape ey???
6taun tunggu?
xbaek jugak
2taun dapat?
sangat baik tp 2 taun je?
masih menunggu?
MASIH.




xkan aku nak kne tunggu sampai mcmni???


aduyai la aqilah madihah
STOP!
tp nnt sendiri tanyer blek, SHOULD I?? www.tips-fb.com